Dragi učenici, još osnovnoškolci!

Pred vama je trenutno velika odluka, odnosno gdje ćete i u kojemu smjeru nastaviti svoje obrazovanje. Vidite li se u strukovnom usmjerenju nakon kojega imate mogućnost nastavka obrazovanja, ali i sigurnost strukovne kompetencije ili se vidite u općeobrazovnom programu nakon kojega ćete zakoračiti i na fakultet? Kako bismo vam pomogli u odgovoru na ova pitanja, u poveznicama ispod ovoga teksta pronaći ćete opise obrazovnih programa, odnosno smjerova koje vam nudi Srednja škola Pakrac.

Opća gimnazija

Medicinska sestra / medicinski tehničar

Fizioterapeutski tehničar

Građevinski tehničar

Monter suhe gradnje

Rukovatelj samohodnim građevinskim strojem

Odabir škole nije isključivo pitanje toga što ćete raditi jednoga dana jer velika je mogućnost da sada niste sigurni, a i s vremenom se vaše želje mogu promijeniti. Odabirom škole određujete s kim ćete provoditi vrijeme četiri godine, u kakvom ćete prostoru boraviti, koji sadržaji su vam dostupni, kamo ćete putovati, hoćete li uopće putovati, imate li mogućnost dodatnoga rada, nudi li vam se pomoć u sklopu škole, imate li prilike baviti se sportom, sudjelovati u projektima i još mnogo toga.

U videu koji su napravili naši učenici možete vidjeti opremljenost i izgled škole, čuti iskustva nastavnika i učenika te vidjeti u kakvom se prostoru odvijaju praktične vježbe u strukovnim usmjerenjima.

Ukoliko postoji potreba za smještajem, u sklopu Srednje škole Pakrac radi i učenički dom (ukupno 156 mjesta) u dvjema zgradama međusobno udaljenima oko kilometar. Jedna zgrada doma je za djevojke, a druga mješovita.

Sve informacije o upisima možete pratiti na mrežnim stranicama Upisi.hr, MZO.hr i Skole.hr, a sam upis obavljate preko mrežne stranice Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole. Također, sve važne informacije bit će objavljene na školskoj mrežnoj stranici.

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn