Kako biste imali što više informacija na jednome mjestu i poveznica na stranice koje će možda biti potrebne, u ovu ćemo vijest pokušati uvrstiti sve te je nadopunjavati po potrebi.

Možda ispočetka neće teći sve kako bi trebalo pa ćete komunikaciju s nastavnicima ostvarivati kroz vaš AAI@EduHR račun (skole.hr). Poveznica na mrežnu aplikaciju za e-poštu je https://webmail.carnet.hr/.

Prijavite se na uslugu Office365 na adresi https://office365.skole.hr/ te prihvatite uvjete korištenja, ako to dosad niste napravili. Na toj stranici možete pronaći i vrlo dobre upute za korištenje Office365 alata. Zasad se koncentrirajte na aplikaciju Teams, Yammer i OneNote. Produžite s te stranice na stranicu samih aplikacija (gumb „Odvedi me na Office365“) i obavezno otvorite Yammer i Teams te prihvatite uvjete korištenja, ako vas aplikacija zatraži.

Poveznice na upute:

Tijekom petka, 13. ožujka precizno ćemo definirati kako će virtualne učionice biti organizirane pa ćemo te informacije dodati u ovu vijest.

Dodatne upute možete pronaći na stranici https://skolazazivot.hr/e-ucenje/.

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn